SECURE PAYMENT

with Klarna

FAST DELIVERIES

within 2-3 days

Secure payments with Klarna

Search
Close this search box.

Internationella dagen för utrotning av fattigdom

INTERNATIONELLA DAGEN FÖR UTROTNING AV FATTIGDOM

Hos Rutasoka står vi fast i vår tro på kraften i medvetna val. Vår mission är enkel men djupgående: vi strävar efter att utrota extrem fattigdom i Östafrika och skapa en plattform för konsumenter att bidra till en bättre värld genom sina inköpsval. När vi firar Internationella dagen för utrotning av fattigdom är det en lämplig stund att reflektera över vårt engagemang för denna sak och den påverkan vi tillsammans kan skapa.

 

Gemensamt Ansvar för Att Bekämpa Fattigdom i Östafrika och Världen:

Fattigdom är en global utmaning, och det krävs en global insats för att tackla den. Denna dag påminner oss om vårt gemensamma ansvar att bekämpa detta utbredda problem. Fattigdom är inte bara en statistik; det är en daglig verklighet för miljontals människor i Östafrika och runt om i världen.

Skapar Hållbara Samhällen med En Kopp i taget:

På Rutasoka har vi tagit på oss uppgiften att göra skillnad på gräsrotsnivå. Vi tror på hållbara, långsiktiga lösningar som lyfter samhällen och skapar en väg ut ur fattigdom. Genom vår cirkulära affärsmodell har vi inte bara skapat en plattform för östafrikanska bönder att sälja sina produkter på, utan har även gett dem möjlighet att odla kaffe och plantera skuggträd, vilket säkerställer en ljusare och mer hållbar framtid.

Välj Rutasoka och var säker på att dina medvetna val driver positiv förändring i Östafrika.

Vår filosofi bygger på tanken att varje köp kan vara ett kraftfullt verktyg för förändring. Idag bekräftar vi vårt åtagande att skapa en värld där extrem fattigdom är ett minne blott. Vi bjuder in dig att vara en del av denna rörelse. Välj Rutasoka och var säker på att dina medvetna val driver positiv förändring i Östafrika.

Tillsammans kan vi göra verklig skillnad. Med varje tugga av våra snacks, varje kopp av Rutasoka-kaffe eller te, bidrar du till en ljusare och mer rättvis framtid. Så låt oss höja våra muggar i solidaritet med Internationella dagen för utrotning av fattigdom och skåla för en värld där fattigdom inte längre är en börda som miljontals måste bära. Det är en värld som vi kan skapa, ett medvetet val i taget.

en_GB