SECURE PAYMENT

with Klarna

FAST DELIVERIES

within 2-3 days

Secure payments with Klarna

Search
Close this search box.

Let’s go nuts

Det har varit en fantastisk månad på Rutasoka, som vi hoppas kunna avsluta i succe. Anledningen är lika enkel som god – vi har blivit med cashewnötter. Tre goda smaker kommer lanseras i dagarna och vi hoppas att ni uppskattar våra nya snacks lika mycket som oss.

Men att hitta rätt var inte helt lätt. För att kunna sälja bra produkter från schyssta förhållanden vill vi alltid rätta oss efter grundpelarna människa, miljö och smak. Det vill säga produkter där bönderna jobbar under trygga förhållanden med schysst producerade produkter. Vi värdesätter hela kedjan med andra ord. Men till slut klaffade alla samarbeten och vi är överlyckliga över att få jobba med människor som drivs av samma ambition och vision som oss, det vill säga att ge tillbaka till Afrika.

Cashewnötter för hela slanten.

Att cashewnötter är populärt råder det inget tvivel om när statistiken talar klarspråk. Faktum är att vi äter 50 gånger mer cashew idag än för 20 år sedan. En otrolig resa för den lilla nöten, som dessutom kan användas i så många olika områden från godis till maträtter, frukost eller som tränings-snacks. Vi kan knappt bärga oss till lanseringen där vi hoppas kunna erbjuda en bra produkt som smakar gott och gör bra för miljö och medmänniska.

Har du testat våra produkter än? Här finns vårt ständigt växande utbud:

en_GB