SECURE PAYMENT

with Klarna

FAST DELIVERIES

within 2-3 days

Secure payments with Klarna

Search
Close this search box.

Tack för en härlig påsk

Vi hoppas att ni haft en härlig påsk i glatt bestyr, och vilken glädje därtill att haren fick med sig lite solsken i sina påskägg – nu håller vi tummarna att värmen är här för att stanna.

För oss på Rutasoka var långhelgen magiskt härlig med en salig blandning av aktiviteter, lekar, påskpynt och tid för reflektion och framtidsplaner. Underbart på alla sätt. Så med ett uppladdat batteri och skinande sol på himlen tar vi nya tag mot en spännande framtid.

Vi har minskat matsvinnet tillsammans.
Det stämmer, så himla fint. Anledningen är att det exempelvis årligen slängs tonvis med kantstött frukt, som skadats under skörden och i frakten från bonde till fabrik. Genom att torka frukten bibehålls smaken och i förslutna förpackningar även hållbarheten så att bonden fortfarande får betalt för sin möda och vi får njuta av produkter som faktiskt är helt fantastiska. Smart va?

Nya utmaningar.
Med påsken bakom oss tar vi nu kliv mot nya roliga utmaningar. Våren och sommaren är en spännande period att se fram emot med roliga projekt och flera nya lanseringar. Vi har mycket vi vill göra och tillsammans kommer vi nå våra mål. Som alltid vill vi också hänvisa till våra sociala media-kanaler där ni som följer oss får tillgång till allt kul som händer på Rutasoka. 

Nu säger vi tack för påsken och tackar för en härlig högtid med en riktig kaffe-kampanj.

en_GB