SECURE PAYMENT

with Klarna

FAST DELIVERIES

within 2-3 days

Secure payments with Klarna

Search
Close this search box.

Våren har kommit till Rutasoka

Det finns fler anledningar än snödroppar att älska våren. Kanske är det just årets första blommor som får ditt hjärta att bulta lite extra, eller varför inte det faktum att du äntligen kan dumpa vinterjackan på vinden? För oss innebär våren kreativitet, vilket vi gärna delar med oss av.

Fika, fika, fika!

Ett ord vi inte kan få nog av på Rutasoka, kanske just för att vi är ett livsmedelsföretag. Men skämt åsido, fika är verkligen världens grej. Det behöver inte vara särskilt ambitiöst heller. Fyll korgen med en kaffebryggare, dina favoritkoppar och en fin filt, sen är du all set. Att du dessutom kan bjuda på fika när som helst på dygnet gör ju inte grejen värre. Oavsett om det är på din lediga dag eller om du är på kontoret så kommer utomhushäng bli uppskattat, vi lovar.

Visste du förresten att ordet fika har rötter långt bak till 1700-talet och att det passande nog kan betyda en typ av umgänge och gemenskap, lite som Rutasoka ungefär. Vi älskar den typen av tillfälligheter och vi älskar fika. Så spring ut och omfamna solen med någon du tycker om du på direkten.

Har du testat våra produkter än? Här finns vårt ständigt växande utbud:

en_GB