säker betalning

med Klarna

fri FRAKT

på order över 599:-

snabba leveranser

inom 2-3 dagar

FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 599:-​

Sök
Stäng denna sökruta.

EKOLOGISKT KAFFE TILL DITT FÖRETAG

Välkommen till en smakfull arbetsplats med Rutasoka!

På Rutasoka förstår vi kaffets betydelse på arbetsplatsen. Det skapar sammanhang och inspiration, där idéer tar form och pauser blir till möjligheter att ladda om. Med hållbara och ekologiska kaffelösningar erbjuder vi er enkelheten att köpa kaffebönor online i storpack direkt från vår hemsida. Välj Rutasoka för en kaffemaskin för företag som passar er och låt oss tillsammans höja er arbetsplats till en ny nivå av kaffeupplevelse.

Hela bönor

Våra hela kaffebönor är perfekta för kaffemaskiner så som Jura, Bonamat och liknande mindre maskiner. Välj kaffe efter smak, variera från dag till dag och anpassa bryggningen till er smak – låt anställda och kunder njuta av gott kaffe som för gott.

Maskinbrygg

Maskinbryggt kaffe är perfekt för alla bryggare, måtta från våra 1-kg-påsar eller häll hela påsen i filtret – vi har 115 gramspåsar som passar 1 litersbryggare och 300 gramspåsar som är perfekta för lite större 2-litersbryggare. Testa dig fram bland våra rostningar och säkerställ att anställda, kunder och andra besökare får njuta av gott kaffe som gör gott.

Välkommen till Rutasoka – Din kaffepartner för små och medelstora företag!

Vi på Rutasoka förstår hur viktigt det är för ert företag att kunna erbjuda högkvalitativt och hållbart kaffe till era medarbetare och kunder. Vi är specialiserade på att tillgodose behoven hos små och medelstora företag som köper kaffe online eller i butik och som brygger sitt eget kaffe i egna kaffemaskiner, oavsett om det är en Jura maskin eller towers, som Queens.

Ekologiskt och hållbart kaffe för en grönare arbetsplats

Vi vet att ert företag värdesätter hållbarhet och ansvarsfulla val. Därför erbjuder vi ett utbud av ekologiska kaffebönor som är certifierade och rättvisa. Vårt ekologiska kaffe kommer från noga utvalda odlingar i Kongo och är rostat till perfektion för att ge en rik och fyllig smakupplevelse. 

Mångfald av kaffesorter – upptäck er favorit!

Vi förstår att smaken på kaffe kan vara subjektiv, och därför erbjuder vi ett utbud av olika kaffesorter för att passa alla smakpreferenser. Oavsett om ni föredrar en mild och balanserad rostning, en robust och kraftfull espresso eller något däremellan, har vi de godaste kaffebönorna för er. Våra mörkare rostningar har blivit populära val för företag som söker en intensiv kaffesmak att njuta av under arbetsdagen.

Smidigt och med frakt direkt till er arbetsplats

Vi vet att företagets tid är värdefull, och därför erbjuder vi smidig leverans direkt till er arbetsplats. Ni behöver inte längre oroa er över att hålla koll på kaffebönor – vi ser till att ni alltid har gott kaffe till hands. 

Skapa den perfekta fikastunden på jobbet

Vi förstår vikten av avkoppling och gemenskap på arbetsplatsen. Därför hjälper vi er att skapa den perfekta fikastunden med vårt förstklassiga kaffe. Tänk er doften av nybryggt kaffe som sprider sig genom kontoret, och kollegorna samlas för en stunds avkoppling och socialt umgänge. Med vårt ekologiska och hållbara kaffe blir fikastunden inte bara en njutning för smaklökarna utan också ett steg mot en mer hållbar framtid.

Beställ ert företagskaffe idag!

Ta steget mot en bättre kaffeupplevelse på er arbetsplats med vårt ekologiska och hållbara kaffe. Utforska vårt sortiment av kaffesorter, hela kaffebönor och malet kaffe för att hitta er favorit. Låt oss ta hand om leveransen, så ni kan fokusera på det som är viktigt för ert företag. Beställ ert företagskaffe hos Rutasoka idag och upplev skillnaden!

sv_SE

KATEGORIER