Office

NÄR NEGATIVT BLIR POSITIVT

Under de senaste åren har vi lärt oss att uppskatta det vi tidigare tagit för givet. Har du precis som vi saknat det sociala umgänget? Det som tidigare känts som onödiga avbrott i arbetet, möten, mingel, event, är nu härliga tillfällen att få vara i varandras närhet igen – om än med viss försiktighet, för än är inte pandemin över. Och fikapauserna, vi tror att det är många med oss som är lite extra tacksamma för denna ganska svenska tradition efter så långt tid av hemarbete. Vi vill att du och dina kollegor ska få en riktigt härlig start på hösten, nu när fler och fler äntligen kan återvända till sina arbetsplatser.

Använd formuläret nedan för att bli kontaktad med en av våra samarbetspartner.

SKAPA EN TRIVSAM OCH HÄLSOSAM ARBETSPLATS

Generellt sett har folkhälsan förändrats dramatiskt under det senaste året. Att arbeta hemifrån under så lång tid har bidragit till många utmaningar. Men oavsett om du nu kommer att vara tillbaka på kontoret eller flexa mellan kontor och hemarbete så är ditt välmående grunden i din och din arbetsplats framgång.

Trots forskarnas oro kring ökad depression och fler hälsorelaterade problem till följd av pandemin ser vi också en fantastisk utveckling i samhället. Pandemin har skapat en mängd möjligheter för företag, exempelvis till effektivisering och digitalisering samt nya sätt att inspirera och motivera anställda.

Genom att kontakta oss, via formuläret nedan, kan vi ordna allt från återkommande leveranser till gåvor till dina anställda.

VÅRA TIPS TILL DIG

Det finns några, förhållandevis små, saker som vi kan göra i företaget för att skapa en hälsosammare arbetsplats. För många av oss arbete mycket stillasittande tid, för att motivera till att röra på sig tror vi att det är viktigt att det sker gemensamt och i synnerhet att ledningen deltar i aktiviteten. Några gymnastiska övningar innan fikapausen eller en kortare promenad med kaffet i handen kan göra stor skillnad, en kort stund på förmiddagen och en på eftermiddagen är en perfekt start. Planera in gemensamma tillställningar, gemensam frukost på måndagar och hälsofika på fredagar är en bra start.

Och när balansen mellan arbetet och det privata har blivit än viktigare kan någon som en fikakorg att ta hem under veckan du jobbar hemma vara perfekt – lite kaffe, te och snacks är ett perfekt bevis på uppskattning.

På Rutasoka lägger vi stor vikt vid kvalitativa produkter producerade under humana förhållanden och arbetar ständigt med att minska negativ påverkan på miljön. Genom våra samarbetspartner i kan vi leverera fantastiska fikalösningar i Sverige och inom kort även i Norge, Finland och Danmark. 

Kanske är du redan kund hos någon av de eller hittar den perfekta partnern till just ditt företag. Som mindre företag kanske du inte är i behov av en stor fikalösning, då rekommenderar vi våra direktleveranser. Använd kontaktformuläret nedan, så tar vi tillsammans fram en lösning för dig eller sätter dig i kontakt med den perfekta partnern. Under formuläret kan du även läsa mer om vad vi kan erbjuda dig direkt.

RUTASOKAS DIREKTLEVERANSER

Det är inte alltid läge att binda upp sig på avtal. Och ibland har man investerat i den perfekta kaffemaskinen. Då är våra direktleveranser den perfekta lösningen för dig. Tillsammans ser vi över behovet och vårt produktutbud och hittar det som passar just ditt företag. 

Som komplement till flertalet kaffesorter, både hela bönor och malet, har vi teer, torkade frukter och nötter.