SECURE PAYMENT

with Klarna

FAST DELIVERIES

within 2-3 days

Secure payments with Klarna

Search
Close this search box.

För världens kvinnor

I samband med internationella kvinnodagen kommer vi på Rutasoka erbjuda fri sjukvård och fria förlossningar på tre vårdinrättningar i östra Kongo under mars-månad. Med syfte att poängtera vår ståndpunkt i frågan om en mer jämställd värld.

Internationella kvinnodagen – en viktig dag för Rutasoka.

Den åttonde mars inträffar internationella kvinnodagen och vi på Rutasoka kommer göra allt i vår makt för att visa vår ståndpunkt i frågan om ett mer jämställt samhälle. Det var ju faktiskt för kvinnors trygghet i framtiden som Rutasoka grundades. Det är därför, med allt detta, vi har bestämt oss för att erbjuda fria förlossningar och fri sjukvård för kvinnor på Rutasoka Clinic, på hälsocentret i Kiyaya (som vi förresten precis har renoverat) och på vårdcentralen i Kilibia, vilken vi kommer presentera för er med massa nytt inom kort. Allt detta blir vårt bidrag till en superviktig sak och för en tryggare framtid. Vi är säkra på att ett tryggt hem skapar en lugnare miljö, globalt. För det heter ju trots allt, ”att leva som vi lär”.

Kvinnor och barn utanför vårdinrättningen i Kiliba.

Följ vårt arbete digitalt.

Vi vill såklart kunna erbjuda er bästa tänkbara möjlighet att följa med oss under våra projekt och kampanjer. Genom en återkommande kontakt med våra partners och kollegor i östra Kongo kommer vi kunna ge er möjlighet att i bild och text förklara för hur arbetet går. Vi tycker ju att resan är vår, tillsammans och förhoppningsvis blir det lika kul och spännande som vi fantiserar om på våra kafferaster här på Rutasoka.

Tack alla ni.

Som avslutning ger vi också ett stort gäng kramar från våra hjärtan till er som bidrar till den här möjligheten. I dessa och egentligen alla tider är det extra viktigt att vi gör vad vi kan, gemensamt. Det är med tro och hopp vi möter morgondagen, tack för det. I vårt tack som alltid sträcker sig till våra underbara kunder väger vi också in bönderna i Kongo som ständigt förser oss med fantastiska råvaror. Det är precis så vi vill att ett cirkulärt företag ska fungera.

Kvinnor utanför den nyrenoverade vårdinrättningen Kiyaya.

Har du testat våra produkter än? Här finns vårt ständigt växande utbud:

en_GB